uni-nms software

Gestionează toate dispozitivele din rețea prin intermediul unei singure platforme


Tocmai ai început să configurezi o infrastructură pentru un centru de date?
Sau deja lucrezi la o rețea existentă?
Îmbunătățește-ți serviciile și oferă clienților tăi mai multe avantaje!Descoperă aplicatia PLANET UNI-NMS, o soluție GRATUITĂ creată pentru a monitoriza toate dispozitivele dintr-o rețea industrială de tip PoE prin cablu sau wireless. Printre echipamentele compatibile se numara switch-urile cu management, media convertoarele, routerele, AP-urile wireless inteligente, telefoanele VoIP, camerele IP etc..IMPORTANT

Caracteristici Principale

Node Discovery

Descoperiți solutiile de management a echipamentelor PLANET și permiteți managementul grupurilor de AP-uri.

Vizualizare topologie

O topologie a dispozitivelor de rețea care respectă SNMP, ONVIF, Smart Discovery și Protocolul LLTD.

Rapoarte evenimente

Starea unei rețele poate fi raportată prin alarma de rețea, jurnalul de inregistrari și SNMP trap.


Batch provisioning

Permite configurarea și actualizarea mai multor AP-uri simultan prin utilizarea profilului desemnat.

Heat Map

Acoperirea semnalului în timp real a AP-urilor pe harta definită de utilizator pentru a optimiza implementarea câmpului Wi-Fi.

Scalabilitate maximă

Gestionarea a până la 200 de site-uri, 200 de planuri pe etaje, 500 de noduri pe site, 32 de grupuri AP, 32 de profiluri SSID, 256 de AP gestionate și 5.000 de clienți.

Descoperă mai multe detalii

Aplicatia PLANET UNI-NMS îi ajută pe furnizorii de servicii și specialistii IT să controleze în același timp toate dispozitivele de rețea PLANET și de asemenea să gestioneze eficient până la 100.000 de noduri administrate și 200 de site-uri gestionate simultan, fără a achiziționa licențe, dispozitive hardware și fără a plăti alte taxe scumpe.

Prezentare video
Universal Network Management System Software
O soluție performantă

Elemente Cheie

Aplicatia PLANET dedicata managementului rețelei universale (UNI-NMS) instalata pe o stație de lucru sau pe un computer poate monitoriza toate dispozitivele de rețea industrială PoE prin cablu sau wireless, cum ar fi switch-uri, media convertoare, routere, AP-uri wireless inteligente, telefoane VoIP, camere IP, etc. compatibile cu protocoalele SNMP, ONVIF și PLANET Smart Discovery.

Astfel, administratorului va putea gestiona rețeaua de la un birou central, sporind considerabil eficiența intregului proces. Prin managementul său de autentificare a utilizatorilor, aplicatia UNI-NMS îmbunătățește securitatea transmiterii datelor în sistemele moderne de automatizare din fabrică.

graphic

Interfata cu informații despre domenii afiseaza o listă de dispozitive gestionate și o vedere topologică, oferind un acces facil asupra rețelei dvs.. Vă permite să accesați informații cu privire la starea curentă a rețelei prin cablu și wireless, prin intermediul tabelelor cu grafice bazate pe date.

Vizualizarea topologică și rapoartele de eveniment vă permit să vizualizați utilizarea sistemelor și starea nodurilor în timp real, cu scopul e a putea orice posibila problema.

UNI-NMS-2

Aplicatia UNI-NMS îmbunătățește experiența utilizatorului, oferind un program de management al continutului GUI Web foarte ușor de utilizat (doar Chrome *) și îndrumare pas cu pas pentru fiecare funcție in parte. Spre deosebire de alte programe, acesta reduce timpul de pregătire și permite chiar și utilizatorilor non-tehnici să configureze rețeaua wireless în doar câteva minute.

UNI-NMS-3

Întrucât aplicatia UNI-NMS poate furniza o vedere topologică a rețelei de dispozitive, permite atat detectarea dispozitivelor online (verde) cat si a celor offline (roșu).

Starea curentă a AP-urilor este afișată în timp real, iar heat map-ul este capabil să arate acoperirea și puterea semnalului wireless cu scopul de a ajuta administratorul să regleze suprapunerea AP-urilor adiacente si de a optimiza performanța rețelei wireless.

UNI-NMS-4

Cu ajutorul planurilor de etaj, AP-urile pot fi localizate în funcție de desfășurarea câmpului, economisind astfel timpul și costul suportului și monitorizării la fața locului.

Starea curentă a AP-urilor este afișată în timp real, iar heat map-ul este capabil să arate acoperirea și puterea semnalului wireless cu scopul de a ajuta administratorul să regleze suprapunerea AP-urilor adiacente si de a optimiza performanța rețelei wireless.

Smart-AP-Control-6-L

Soluție economică de management a rețelei centrale de SMB-uri


Aplicatia PLANET UNI-NMS îi ajută pe furnizorii de servicii și specialistii IT să controleze în același timp toate dispozitivele de rețea PLANET și de asemenea să gestioneze eficient până la 100.000 de noduri administrate și 200 de site-uri gestionate simultan, fără a achiziționa licențe, dispozitive hardware și fără a plăti alte taxe scumpe.

Administratorul poate configura automat profilele, si se poate ocupa de furnizarea de loturi/ actualizarea firmware-ului și SAPC încorporate (Smart AP Control) care personalizează planificarea Wi-Fi a planurilor de etaj și monitorizează toate AP-urile gestionate de pe o singura web.

Permite operarea pe diferite platforme prin intermediul software-ului de virtualizare.

Un astfel de design evită nevoia de a configura AP-urile wireless și oferă mai multe facilitați utilizatorilor SMB.

Discută cu un consultant
UNI-NMS-5
Conectarea și monitorizarea tuturor echipamentelor PLANET

Dispozitive și alte soluții gestionate cu aplicatia PLANET UNI-NMS

UNI-NMS-5

LAN Switches

Switch-urile PLANET de 10Gbps ~ 100Gbps au o arhitectură de comutare de înaltă performanță, care este capabilă să ofere capacitate de comutare fără blocare și viteză pe cablu cuprinsa intre 128Gbps si 1.28Tbps.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Industrial Ethernet

Solutiile industrial ethernet PLANET și AP wireless sunt concepute într-o formă plată și compactă. Produsele pot fi fixate sau prinse cu ajutorul magneților pe perete sau pe șină DIN, făcând mai ușor întregul proces de utilizare.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Power over Ethernet

Soluția PoE satisface nevoile în creștere pentru consumul de energie al dispozitivelor alimentate, cum ar fi AP-urile wireless, telefoanele IP și camerele IP. Interfețele de management Web de la distanțăfunctioneaza in baza unui IP si oferă de asemenea un ...

Află mai multeUNI-NMS-5

Industrial Flat Switches

Switch-urile industriale PoE+ de tip plat marca PLANET sunt o soluție ideală pentru a răspunde cerinței de putere PoE pentru aplicațiile de rețea, cum ar fi rețeaua de construcții/automatizare, Internet of things (IoT), supraveghere IP prin cablu, wireless și multe altele.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Wireless LAN

Proiectata pentru rețele wireless la scară largă, soluția PLANET de management centralizat asupra rețelei Wireless LAN poate gestiona până la 1.024 de AP-uri wireless interioare și exterioare prin intermediul aplicatiei de management al rețelei universale (UNI-NMS) sau prin portalul cloud DDNS.

Află mai multe

UNI-NMS-5

IP Telephony

Soluțiile VoIP PLANET oferă servicii cu bandă largă, pentru o calitate bună și precisă a sunetului, indiferent dacă sunt livrate prin receptor, difuzor sau căști opționale. Toate telefoanele din serie sunt compatibile cu aparatele auditive.

Află mai multeUNI-NMS-5

Enterprise Solutions

Soluții IP KVM All-in-One pentru întreprinderi. Accesați de oriunde si de la orice distanță serverele dvs. IP KVM, IP Power Managers, stocare atașată la rețea, HDMI/Video Wall peste emițători/receptori IP, Digital Media Center/IP Set-Top Box/Multimedia.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Network Security

Crearea unei soluții sigure și puternice de securitate VPN de tip Enterprise. Gateway-uri pentru securitatea conținutului UTM, routere de securitate VPN, gateway-uri de securitate VPN industriale, Gateway de securitate industrială LET 4G, router industrial de tip plat, routere de bandă largă și multe altele.

Află mai multe

UNI-NMS-5

IP Surveillance

Soluția de supraveghere IP marca PLANET oferă mai multe modalități prin care utilizatorii pot monitoriza mai eficient de la distanță toate camerele IP, cum ar fi managementul site-urilor web user-friendly, aplicațiile pentru smartphone-uri, pad-uri și servicii DDNS gratuite.

Află mai multeUNI-NMS-5

Media Conversion

Șasiurile PLANET permit instalarea a până la 15 media convertoare PLANET standard, cu opțiuni diverse, cum ar fi fibre, GEPON, Ethernet, PoE, interfețe seriale RS232/485, VDSL2 și video cu scopul de a acoperi diferite aplicații de rețea.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Broadband Com.

Soluția PLANET de transmisie „last mile” furnizează nu numai partea CO (Oficiu central) a echipamentelor pentru ISP-uri, ci și partea CPE a dispozitivului pentru utilizatorii finali. Lățimea mare de bandă îndeplinește fără probleme cerințele dispozitivelor de redare triplă pentru home entertainment și comunicații.

Află mai multe

UNI-NMS-5

Home Automation

Sistemul de automatizare PLANET vă menține în siguranță, gestionează consumul de energie și oferă divertisment. Sistemul folosește o linie electrică și o singură rețea pentru a combina diverse aplicații de uz casnic și servicii cu valoare adăugată pentru a vă oferi o viață confortabilă și fericită.

Află mai multe

TESTIMONIALE

Citește opiniile clienților noștri

FORMULAR DE CONTACT – SOLICITĂ O COTAȚIE

Înregistrează-ți proiectul!